ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/39678Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/39678Metadane zasobu
Tytuł |
Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Hermann Claassen
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
W książce opisano proces technologiczny produkcji cukru. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "produkcja cukru"@pl, "cukrownia"@pl, "cukrownictwo"@pl, "Przemysł cukrowniczy"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Magdeburg
Wydawca: Schallehn & Wollbrück Czas wydania: 1930 Liczba stron: 396 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Barbara Barańska-Malinowska Data udostępnienia: 19-08-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei
Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, Julius Schulz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation
Karl Stammer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands
Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
C. J. A. Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych
Piotr Regiec, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)