REPORT A PROBLEM
LINKS
Resource link (short)
http://azon.e-science.pl/zasoby/17923Resource link (repository)
https://id.e-science.pl/records/17923Resource metadata
Title |
Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands |
---|---|
Persons |
Authors:
Hermann Claassen
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences |
Description |
Krótka informacja o przemyśle cukrowniczym w Niemczech w XIX w. (Polish) Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Keywords | "produkcja cukru"@pl, "cukrownia"@pl, "cukrownictwo"@pl, "przemysł cukrowniczy"@pl |
Classification |
Resource type:
book Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Destination group: general public Harmful content: No |
Characteristics |
Place of publication: Nienburg, Saale
Publisher: Selbstverlage von F. Hallström Kupfer-, Metall- und Eisenwaaren-Fabrik Time of publication: 1888 Number of pages: 87 Resource language: German Resource temporal coverage: XIX w. - 1. poł. XX w. |
External links | |
License | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Technical information |
Submitter: Teresa Lorkowska Availability date: 13-07-2018 |
Collections | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Similar resources
Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes
Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei
Felix Benjamin Ahrens, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, Julius Schulz, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
C. J. A. Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)