REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKS

Resource link (portal)

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/17923

Resource type: book

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

View

Resource metadata

Title Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands
Persons Authors: Hermann Claassen
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description Krótka informacja o przemyśle cukrowniczym w Niemczech w XIX w. (Polish)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "produkcja cukru"@pl, "cukrownia"@pl, "cukrownictwo"@pl, "przemysł cukrowniczy"@pl
Classification Resource type: book
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of publication: Nienburg, Saale
Publisher: Selbstverlage von F. Hallström Kupfer-, Metall- und Eisenwaaren-Fabrik
Time of publication: 1888
Number of pages: 87
Resource language: German
Resource temporal coverage: XIX w. - 1. poł. XX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Teresa Lorkowska
Availability date: 13-07-2018
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Hermann Claassen. Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

C. J. A. Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

See more