REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKS

Resource link (portal)

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/39678

Resource type: book

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

View

Resource metadata

Title Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes
Persons Authors: Hermann Claassen
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description W książce opisano proces technologiczny produkcji cukru. (Polish)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "produkcja cukru"@pl, "cukrownia"@pl, "cukrownictwo"@pl, "Przemysł cukrowniczy"@pl
Classification Resource type: book
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of publication: Magdeburg
Publisher: Schallehn & Wollbrück
Time of publication: 1930
Number of pages: 396
Resource language: German
Resource temporal coverage: 1. poł. XX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Barbara Barańska-Malinowska
Availability date: 19-08-2019
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Hermann Claassen. Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation

Karl Stammer, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

C. J. A. Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych

Piotr Regiec, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

See more