ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/17504

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/17504

Typ zasobu: książka

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
Osoby Autorzy: C. J. A. Mathieu de Dombasle
Współtwórcy: Ernst Berg (Tłumacz)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Opis metody maceracji zwiększającej zawartość cukru w burakach cukrowych. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Cukier buraczany"@pl, "Burak cukrowy (produkt)"@pl, "maceracja"@pl, "produkcja cukru"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Stuttgart
Wydawca: Beck und Fränkel
Czas wydania: 1841
Liczba stron: 46
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 11-07-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

C. J. A. Mathieu de Dombasle. Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Podręcznik praktyczny uprawy buraków cukrowych

Franciszek Gawroński, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Izolacja antocyjanów

Jadwiga Sołoducho, Joanna Cabaj, materiał dydaktyczny, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Zobacz więcej