REPORT A PROBLEM
LINKS
Resource link (short)
http://azon.e-science.pl/zasoby/8497Resource link (repository)
https://id.e-science.pl/records/8497Resource metadata
Title |
Ueber die Runkelrübenzucker-Fabrikation Frankreichs |
---|---|
Persons |
Authors:
Karl Löffler
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences |
Description |
Książka omawia produkcję cukru we Francji w 19 w. w aspekcie ekonomicznym. (Polish) Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Keywords | "cukrownictwo"@pl, "produkcja cukru"@pl |
Classification |
Resource type:
book Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Destination group: general public Harmful content: No |
Characteristics |
Place of publication: Berlin
Publisher: Verlag von Theodor Thiele Time of publication: 1863 Number of pages: 67 Resource language: German Resource temporal coverage: XIX w. |
External links | |
License | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Technical information |
Submitter: Emilia Czerniejewska Availability date: 20-03-2018 |
Collections | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Similar resources
Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
C. J. A. Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych
Piotr Regiec, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)
Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation
Karl Stammer, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands
Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, Julius Schulz, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)