REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKS

Resource link (portal)

Resource link (short)

http://azon.e-science.pl/zasoby/8497

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/8497

Resource type: book

Ueber die Runkelrübenzucker-Fabrikation Frankreichs

View

Resource metadata

Title Ueber die Runkelrübenzucker-Fabrikation Frankreichs
Persons Authors: Karl Löffler
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description Książka omawia produkcję cukru we Francji w 19 w. w aspekcie ekonomicznym. (Polish)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "cukrownictwo"@pl, "produkcja cukru"@pl
Classification Resource type: book
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of publication: Berlin
Publisher: Verlag von Theodor Thiele
Time of publication: 1863
Number of pages: 67
Resource language: German
Resource temporal coverage: XIX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Emilia Czerniejewska
Availability date: 20-03-2018
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Karl Löffler. Ueber die Runkelrübenzucker-Fabrikation Frankreichs. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

C. J. A. Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych

Piotr Regiec, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation

Karl Stammer, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

See more