REPORT A PROBLEM
LINKS
Resource link (short)
http://azon.e-science.pl/zasoby/8971Resource link (repository)
https://id.e-science.pl/records/8971Resource metadata
Title |
Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren |
---|---|
Persons |
Authors:
Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle
Cocreators: Ernst Berg (Translator) Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences |
Description |
W książce opisano pozyskiwanie cukru z buraków metodą maceracji. (Polish) Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Keywords | "Cukier buraczany"@pl, "cukrownictwo"@pl, "burak cukrowy"@pl, "produkcja cukru"@pl |
Classification |
Resource type:
book Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011) Destination group: general public Harmful content: No |
Characteristics |
Place of publication: Stuttgart
Publisher: Beck & Fränkel Time of publication: 1841 Number of pages: 46 Resource language: German Resource temporal coverage: XIX w. |
External links | |
License | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Technical information |
Submitter: Magdalena Ciszewska Availability date: 21-03-2018 |
Collections | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Citation
Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle. Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.
Similar resources
Szkodniki i choroby buraków cukrowych
Franciszek Gawroński, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych (2011)
Podręcznik praktyczny uprawy buraków cukrowych
Franciszek Gawroński, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, Julius Schulz, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes
Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei
Felix Benjamin Ahrens, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Mittheilungen aus dem landwirtschaftl.-physiologischen Laboratorium und landwirtschaftlich-botanischen Garten des landwirtschaftl. Institutes der Universität Königsberg. Heft 1
Gustav Marek, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych (2011)