REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKS

Resource link (portal)

Resource link (short)

http://azon.e-science.pl/zasoby/8971

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/8971

Resource type: book

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

View

Resource metadata

Title Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
Persons Authors: Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle
Cocreators: Ernst Berg (Translator)
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description W książce opisano pozyskiwanie cukru z buraków metodą maceracji. (Polish)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "Cukier buraczany"@pl, "cukrownictwo"@pl, "burak cukrowy"@pl, "produkcja cukru"@pl
Classification Resource type: book
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of publication: Stuttgart
Publisher: Beck & Fränkel
Time of publication: 1841
Number of pages: 46
Resource language: German
Resource temporal coverage: XIX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Magdalena Ciszewska
Availability date: 21-03-2018
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle. Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Szkodniki i choroby buraków cukrowych

Franciszek Gawroński, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Podręcznik praktyczny uprawy buraków cukrowych

Franciszek Gawroński, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

See more