ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/8497

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/8497

Typ zasobu: książka

Ueber die Runkelrübenzucker-Fabrikation Frankreichs

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Ueber die Runkelrübenzucker-Fabrikation Frankreichs
Osoby Autorzy: Karl Löffler
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Książka omawia produkcję cukru we Francji w 19 w. w aspekcie ekonomicznym. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "cukrownictwo"@pl, "produkcja cukru"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Theodor Thiele
Czas wydania: 1863
Liczba stron: 67
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Emilia Czerniejewska
Data udostępnienia: 20-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Karl Löffler. Ueber die Runkelrübenzucker-Fabrikation Frankreichs. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

C. J. A. Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych

Piotr Regiec, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation

Karl Stammer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej