Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Hermann Wichelhaus, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych (2011)
Walther Schmidt, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
C. J. A. Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Stanisław Kostrzewa, Maciej Szymański, Anna Pływaczyk, Krzysztof Kamionka, Krzysztof Nyc, Józef Sasik, Romuald Żmuda, Donat Dejas, Elżbieta Bondar-Nowakowska, Elżbieta Chylińska, Kazimierz Chmura, Lech Nowak, Mieczysław Trybała, Stanisław Rojek, Stanisław Hus, Jan Kutera, Krzysztof Pulikowski, Józef Makowiecki, Andrzej Tukiendorf, Andrzej Reinhard, Stanisław Bieszczad, Paweł Szyszkowski, Hanna Houszka, Hanna Marszałek, Włodzimierz Białas, Zuzanna Borcz, Tomasz Malczyk, Jerzy Potyrała, Szymon Kamionka, Andrzej Żyromski, Irena Niedźwiecka-Filipiak, czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / ochrona i kształtowanie środowiska (2011)
Karl Stammer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Karl Löffler, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)