Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Handbuch der Milchwirtschaft : auf wissenschaftlicher und praktischer Grundlage

Wilhelm Kirchner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Absatzverhältnisse für Molkereiwaren under besonderer Berücksichtigung des Buttermarktes : Vergleichende Beobachtungen einer Studienreise in England, Frankreich, Belgien, den Niederlanden und Dänemark

Carl Petersen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Działanie i użycie lecznicze kumysu : kumysarnie

Bolesław Ludwik Lutostański, książka, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Vorlesungen über landwirtschaftliche Bakteriologie

Felix Löhnis, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Milchwirtschaftliches Praktikum : Anleitung zur Untersuchung von Milch- und Molkereiprodukten für Nahrungsmittelchemiker, Milch- und Landwirte

Walter Grimmer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Milchwirtschaftliches Praktikum : Anleitung zur Untersuchung von Milch- und Molkereiprodukten für Nahrungsmittelchemiker, Milch- und Landwirte

Walter Grimmer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Bakteriologie für den Molkereipraktiker : ohne Voraussetzung bakteriologischer Kenntnisse

Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Neue Methoden zur Bestimmung der Bestandtheile der Milch und ihrer Verfälschungen

Georges Quesneville, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zarys techniki mleczarskiej

Zygmunt Chmielewski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)