Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Laboratorium Badań Żywności (Katedra Żywienia Człowieka)

Marzena Styczyńska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Analizator składu ciała BIA 101

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Uniwersalny czytnik mikropłytkowy (czytnik ELISA)

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Rolniczej we Wrocławiu Nr 73. Melioracja XII

Czesław Opaliński, Stanisław Włodarczyk, Józef Dzieżyc, Stanisław Rojek, Stanisław Bieszczad, Józef Piasecki, Józef Makowiecki, Bonifacy Łykowski, Jacek Chlipalski, Adam Szpindor, Ludwika Jankiewicz, czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / ochrona i kształtowanie środowiska (2011)

Analizator rtęci

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Piec laboratoryjny muflowy

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Analizator składu ciała Quantum HBS 6G PRO+

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

Oznaczanie wybranych parametrów biochemicznych

Marzena Styczyńska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Spektrometr absorpcji atomowej

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Spektrofotometr UV-VIS

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)