ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben
Osoby Autorzy: Gottlieb Behrend
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Krótka prezentacja części browaru, w której odbywa się słodowanie, zestawienie wyników badania słodowania pneumatycznego. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "piwo"@pl, "Słód"@pl, "Browarnictwo"@pl, "Słodowanie"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Halle a. S.
Wydawca: Druck und Verlag von Wilhelm Knapp
Czas wydania: 1889
Liczba stron: 67
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 28-08-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Gottlieb Behrend. Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://azon.e-science.pl/zasoby/ueber-pneumatische-malzerei-kurze-darstellung-dieses-teiles-der-brauerei-und-zusammenstellung-von,50613/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 25.04.2025.

Podobne zasoby

Böhmens Hopfenbau mit besonderer Würdigung der Vorzüglichkeit seines Produktes

Johann Wenzel Hocke, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Urządzenie do zmiękczania korków - foto 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych (2011)

Bierbrauerei

Arminius Bau, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.