ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/50613Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/50613Metadane zasobu
Tytuł |
Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Gottlieb Behrend
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Krótka prezentacja części browaru, w której odbywa się słodowanie, zestawienie wyników badania słodowania pneumatycznego. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "piwo"@pl, "Słód"@pl, "Browarnictwo"@pl, "Słodowanie"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Halle a. S.
Wydawca: Druck und Verlag von Wilhelm Knapp Czas wydania: 1889 Liczba stron: 67 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 28-08-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Gottlieb Behrend. Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Eis-und Kälteerzeugungs- Maschinen : nebst einer Anzahl ausgeführter Anlagen zur Erzeugung von Eis, Abkühlung von Flüssigkeiten und Räumen : eine Darstellung des gegenwärtigen Standes dieses Zweiges der Technik
Gottlieb Behrend, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Böhmens Hopfenbau mit besonderer Würdigung der Vorzüglichkeit seines Produktes
Johann Wenzel Hocke, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)
Urządzenie do zmiękczania korków - foto 360
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych (2011)
Bierbrauerei
Arminius Bau, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker
Carl J. Lintner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde
Georg Eduard Habich, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)