ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/21858

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21858

Typ zasobu: książka

Eis-und Kälteerzeugungs- Maschinen : nebst einer Anzahl ausgeführter Anlagen zur Erzeugung von Eis, Abkühlung von Flüssigkeiten und Räumen : eine Darstellung des gegenwärtigen Standes dieses Zweiges der Technik

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Eis-und Kälteerzeugungs- Maschinen : nebst einer Anzahl ausgeführter Anlagen zur Erzeugung von Eis, Abkühlung von Flüssigkeiten und Räumen : eine Darstellung des gegenwärtigen Standes dieses Zweiges der Technik
Osoby Autorzy: Gottlieb Behrend
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Lód i urządzenia chłodnicze, opis systemów do wytwarzania lodu i chłodzenia m.in. żywności. Stan wiedzy - 2 połowa XIX wieku. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Chłodnictwo"@pl, "Mrożenie"@pl, "technika chłodnicza"@pl, "przechowywanie żywności"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Halle a. S.
Wydawca: Druck und Verlag von Wilhelm Knapp
Czas wydania: 1888
Liczba stron: 316
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-SA 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 19-10-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Gottlieb Behrend. Eis-und Kälteerzeugungs- Maschinen : nebst einer Anzahl ausgeführter Anlagen zur Erzeugung von Eis, Abkühlung von Flüssigkeiten und Räumen : eine Darstellung des gegenwärtigen Standes dieses Zweiges der Technik. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Czynniki chłodnicze - charakterystyka wybranych fluorowanych gazów cieplarnianych (HFC)

Bartosz Gil, materiał dydaktyczny, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych / inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2018)

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej