Scientific disciplines / Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

Page of 8 (79 results)
Results on page
Check/uncheck all items on the page
View

Analizator składu ciała ACCUNIQ BC380

Marzena Styczyńska, research equipment, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

Analizator składu ciała Quantum HBS 6G PRO+

Marzena Styczyńska, research equipment, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

Przydomowy chów kur

Maciej Oziembłowski, video, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben

Gottlieb Behrend, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

08 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: masa jaja, wysokość białka gęstego, jednostki Haugh'a

Maciej Oziembłowski, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

07 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: udział procentowy żółtka, białka, skorupy

Maciej Oziembłowski, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

06 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: masa żółtka, białka, skorupy

Maciej Oziembłowski, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

05 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: pH białka i pH żółtka

Maciej Oziembłowski, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

04 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: barwa żółtka

Maciej Oziembłowski, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)



Page of 8 (79 results)