REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKSicon

Resource link (portal)

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/10295

Resource type: książka

G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde

Widok

Resource metadata

Title G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde
Persons Authors: Georg Eduard Habich
Cocreators: Heinrich Konrad Schneider (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Description Podręcznik i poradnik piwowarstwa, z podziałem na część teoretyczną i praktyczną (Polski)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "Browarnictwo"@pl, "Warzenie piwa"@pl, "piwowarstwo"@pl, "Browar"@pl
Classification Resource type: książka
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Destination group: ogół społeczeństwa
Harmful content: No
Characteristics Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Otto Spamer
Czas wydania: 1875
Liczba stron: 806
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Magdalena Ciszewska
Availability date: 26-03-2018
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Georg Eduard Habich. G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker

Carl J. Lintner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Urządzenie do zmiękczania korków - foto 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych (2011)

Bierbrauerei

Arminius Bau, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

SKN Technologii Węglowodanów i Piwowarstwa - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.

Sylwia Marczak, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Böhmens Hopfenbau mit besonderer Würdigung der Vorzüglichkeit seines Produktes

Johann Wenzel Hocke, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

See more