ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22317Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22317Metadane zasobu
Tytuł |
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Robert Frühling
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Książka dotyczy badania surowców, gotowych produktów, produktów ubocznych i innych substancji wykorzystywanych w przemyśle cukrowniczym. Może być przydatna dla laboratoriów fabryk cukru, dla chemików, producentów, rolników i urzędników podatkowych, a także dla uczniów szkół rolniczych. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Kontrola jakości"@pl, "przemysł cukrowniczy"@pl, "cukrownictwo"@pl, "cukier"@pl, "wiek XIX/XX"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Braunschweig
Wydawca: Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn Czas wydania: 1903 Liczba stron: 534 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 04-02-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Robert Frühling. Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes
Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, Julius Schulz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, Julius Schulz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Ludzie Wrocławia - rozmowa z dietetyczką profesor - Moniką Bronkowską
Yana Bzot, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu (2018)
Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands
Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Kryształy cukru spożywczego
Adrian Kulik, Paweł Jarzembowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)