ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/19794Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/19794Metadane zasobu
Tytuł |
Zur Frage der Jam- und Marmelade-Industrie sowie des Zuckerverbrauchs in England |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Paul Degener
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Spożycie cukru oraz produkcja dżemów i marmolady w Anglii, na przełomie XIX i XX wieku. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Przemysł cukierniczy"@pl, "cukier"@pl, "Dżem"@pl, "Marmolada"@pl, "Spożycie cukru"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Druck von Gebr. Unger Czas wydania: 1899 Liczba stron: 40 Nazwa serii: Arbeiten der Deutschen Landwirtschafts-Gesellschaft Numeracja: H. 44 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 04-04-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Paul Degener. Zur Frage der Jam- und Marmelade-Industrie sowie des Zuckerverbrauchs in England. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, Julius Schulz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Ludzie Wrocławia - rozmowa z dietetyczką profesor - Moniką Bronkowską
Yana Bzot, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu (2018)
Kryształy cukru spożywczego
Adrian Kulik, Paweł Jarzembowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 588. Rolnictwo CII
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)
Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Robert Frühling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)