ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/19794

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/19794

Typ zasobu: książka

Zur Frage der Jam- und Marmelade-Industrie sowie des Zuckerverbrauchs in England

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Zur Frage der Jam- und Marmelade-Industrie sowie des Zuckerverbrauchs in England
Osoby Autorzy: Paul Degener
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Spożycie cukru oraz produkcja dżemów i marmolady w Anglii, na przełomie XIX i XX wieku. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Przemysł cukierniczy"@pl, "cukier"@pl, "Dżem"@pl, "Marmolada"@pl, "Spożycie cukru"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Druck von Gebr. Unger
Czas wydania: 1899
Liczba stron: 40
Nazwa serii: Arbeiten der Deutschen Landwirtschafts-Gesellschaft
Numeracja: H. 44
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 04-04-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Paul Degener. Zur Frage der Jam- und Marmelade-Industrie sowie des Zuckerverbrauchs in England. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Kryształy cukru spożywczego

Adrian Kulik, Paweł Jarzembowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)

Zobacz więcej