ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/11386Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/11386Metadane zasobu
Tytuł |
Verbesserte Käsepressen mit verschiebbarem Gewichte |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Rudolf Schatzmann
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Opis techniczny pras używanych do wytwarzania serów (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "prasy"@pl, "Serowarstwo"@pl, "produkty mleczne"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Aarau
Wydawca: Druck und Verlag von J. J. Christen Czas wydania: 1870 Liczba stron: 13 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Ciszewska Data udostępnienia: 27-03-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (4) 2008
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Handbuch der Milchwirtschaft : auf wissenschaftlicher und praktischer Grundlage
Wilhelm Kirchner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Kontrola i analiza mleka w Polsce. [Cz. 1]
Henryk Ruebenbauer, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk farmaceutycznych (2011)
Działanie i użycie lecznicze kumysu : kumysarnie
Bolesław Ludwik Lutostański, książka, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)
Kontrola i analiza mleka w Polsce. [Cz. 2]
Henryk Ruebenbauer, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk farmaceutycznych (2011)
Das Käsigwerden des Rahms
Benno Martiny, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)