REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKSicon

Resource link (portal)

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/11386

Resource type: książka

Verbesserte Käsepressen mit verschiebbarem Gewichte

Widok

Resource metadata

Title Verbesserte Käsepressen mit verschiebbarem Gewichte
Persons Authors: Rudolf Schatzmann
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Description Opis techniczny pras używanych do wytwarzania serów (Polski)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "Serowarstwo"@pl, "produkty mleczne"@pl, "prasy"@pl
Classification Resource type: książka
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Destination group: ogół społeczeństwa
Harmful content: No
Characteristics Miejsce wydania: Aarau
Wydawca: Druck und Verlag von J. J. Christen
Czas wydania: 1870
Liczba stron: 13
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Magdalena Ciszewska
Availability date: 27-03-2018
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Rudolf Schatzmann. Verbesserte Käsepressen mit verschiebbarem Gewichte. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Das Käsigwerden des Rahms

Benno Martiny, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kontrola i analiza mleka w Polsce. [Cz. 1]

Henryk Ruebenbauer, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk farmaceutycznych (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (4) 2008

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Handbuch der Milchwirtschaft : auf wissenschaftlicher und praktischer Grundlage

Wilhelm Kirchner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kontrola i analiza mleka w Polsce. [Cz. 2]

Henryk Ruebenbauer, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk farmaceutycznych (2011)

Działanie i użycie lecznicze kumysu : kumysarnie

Bolesław Ludwik Lutostański, książka, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

See more