ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/17868Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/17868Metadane zasobu
Tytuł |
Tafel zur Ermittelung des Alkoholgehaltes von Spiritusmischungen : amtliche Ausgabe der Kaiserlichen Normal-Aichungs-Kommission |
---|---|
Osoby |
Partner:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Tabele do oznaczania zawartości alkoholu w mieszankach spirytusowych. Urzędowe zalecenia Królewskiej Komisji Normalizacyjnej (Prusy ; XIX w.). (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Oznaczanie zawartości alkoholu"@pl, "Zawartość alkoholu"@pl, "Spirytus"@pl, "Napój spirytusowy"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Julius Springer Czas wydania: 1888 Liczba stron: 96 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 13-07-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Tafel zur Ermittelung des Alkoholgehaltes von Spiritusmischungen : amtliche Ausgabe der Kaiserlichen Normal-Aichungs-Kommission. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Brennerei
Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Die Runkelrüben-Spiritus-Fabrikation nach eigenen praktischen Erfahrungen und mit besonderer Rücksicht auf ihre Erträge und auf Steuer-Ersparniss : ein Handbuch für Spiritus-Fabrikanten und zum Anbau der e Runkelrüben
P. A. Erpeldinger, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur steueramtlichen Ermittelung des Alkoholgehaltes im Branntwein : amtliche Ausgabe.
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Kurzgefasste Anleitung zum praktischen Brennereibetrieb
Paul Gerhard Behrend, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Praktische Anleitung zum Branntweinbrenne
Johann Heinrich Leberecht Pistorius, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Der Alkoholometer und dessen Anwendung : nebst acht Tafeln zum praktischen Gebrauch für Eichungsbehörden, Steuerbeamte, Glaskünstler, Brennereibesitzer, Destillateure und für Gewerbtreibende, die sich mit dem Spiritushandel befassen
Adolf Ferdinand Wenceslaus Brix, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / inżynieria chemiczna (2011)