ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/22850

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22850

Typ zasobu: książka

New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer

Widok

Metadane zasobu

Tytuł New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer
Osoby Autorzy: Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Tematyka monografii ukazuje nowe podejście do oceny żywności. Publikacja przybliża problematykę nutraceutyków, którymi są środki spożywcze łączące wartości żywieniowe i cechy środków farmaceutycznych. (Polski)
Uwagi: 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego
Słowa kluczowe "Technologia żywności"@pl, "innowacja"@pl, "Żywność funkcjonalna"@pl, "wartość odżywcza"@pl, "nanotechnologia"@pl, "żywność"@pl, "jakość żywności"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "biotechnologia"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Czas wydania: 2009
Liczba stron: 400
Nazwa serii: Monografie
Numeracja: LXXIV
ISBN: 978-83-60574-68-3
Język zasobu: Angielski
Identyfikatory: OAI: 3662
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Kozińska
Data udostępnienia: 29-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski. New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

GospSt09 - Jajo kurze, gospodarcze, stare - próba 9

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

KlatSt05 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 5

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

17. Jajo kurze - wadliwe - owoskop

Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

KlatSt02 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 2

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

GospSw02 - Jajo kurze, gospodarcze, świeże - próba 2

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

EuroNanoForum 2013

wideo, Politechnika Wrocławska, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Zobacz więcej