ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22850Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22850Metadane zasobu
Tytuł |
New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Tematyka monografii ukazuje nowe podejście do oceny żywności. Publikacja przybliża problematykę nutraceutyków, którymi są środki spożywcze łączące wartości żywieniowe i cechy środków farmaceutycznych. (Polski) Uwagi: 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego |
Słowa kluczowe | "Technologia żywności"@pl, "innowacja"@pl, "Żywność funkcjonalna"@pl, "wartość odżywcza"@pl, "nanotechnologia"@pl, "żywność"@pl, "jakość żywności"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "biotechnologia"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu Czas wydania: 2009 Liczba stron: 400 Nazwa serii: Monografie Numeracja: LXXIV ISBN: 978-83-60574-68-3 Język zasobu: Angielski Identyfikatory: OAI: 3662 |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-ND-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Kozińska Data udostępnienia: 29-11-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski. New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
GospSt09 - Jajo kurze, gospodarcze, stare - próba 9
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
KlatSt05 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 5
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
17. Jajo kurze - wadliwe - owoskop
Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
KlatSt02 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 2
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
GospSw02 - Jajo kurze, gospodarcze, świeże - próba 2
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
EuroNanoForum 2013
wideo, Politechnika Wrocławska, materiały popularnonaukowe i inne (2011)