ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22205Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22205Metadane zasobu
Tytuł |
Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Alexander Kossowicz
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Książka zawiera podstawowe informacje z zakresu mikrobiologii żywności. Omawia szczegółowo procesy zachodzące podczas przechowywania żywności oraz sposoby konserwowania żywności. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Mikrobiologia żywności"@pl, "przechowywanie żywności"@pl, "Utrwalanie żywności"@pl, "Przechowywanie produktów spożywczych"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Gebrüder Borntraeger Czas wydania: 1911 Liczba stron: 144 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 29-11-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Eis-und Kälteerzeugungs- Maschinen : nebst einer Anzahl ausgeführter Anlagen zur Erzeugung von Eis, Abkühlung von Flüssigkeiten und Räumen : eine Darstellung des gegenwärtigen Standes dieses Zweiges der Technik
Gottlieb Behrend, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien
Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
O bakterjach i znaczeniu ich dla rolnika
Marian Czech, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)
Vorlesungen über landwirtschaftliche Bakteriologie
Felix Löhnis, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)
Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze
Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker
Paul Lindner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)