ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/25268

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/25268

Typ zasobu: książka

Die neuesten Fortschritte im Maschinenwesen bei der Branntwein-Fabrikation : ein Rathgeber bei der Anlage, dem Umbau und der inneren Einrichtung von Branntweinbrennereien

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die neuesten Fortschritte im Maschinenwesen bei der Branntwein-Fabrikation : ein Rathgeber bei der Anlage, dem Umbau und der inneren Einrichtung von Branntweinbrennereien
Osoby Autorzy: Walther Schmidt
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis W książce omówiono najnowsze osiądnięcia (XIX w.) w inżynierii urządzeń wykorzystywanych w produkcji napojów spirytusowych oraz wyposażenie wewnętrzne gorzelni. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Gorzelnictwo"@pl, "Aparat destylacyjny (gorzelnia)"@pl, "Produkcja spirytusu"@pl, "gorzelnie rolnicze"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Ratibor
Wydawca: Druck und Verlag von V. Wichura und Comp.
Czas wydania: 1868
Liczba stron: 185
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 29-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Walther Schmidt. Die neuesten Fortschritte im Maschinenwesen bei der Branntwein-Fabrikation : ein Rathgeber bei der Anlage, dem Umbau und der inneren Einrichtung von Branntweinbrennereien. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej