ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/21853

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21853

Typ zasobu: książka

Die Betriebskontrolle der Spiritusfabrikation : eines praktisches Handbuch für Brennereileiter, Brennereibesitzer, Finanzbeamten, landwirschaftliche u. technische Lehranstalten

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Betriebskontrolle der Spiritusfabrikation : eines praktisches Handbuch für Brennereileiter, Brennereibesitzer, Finanzbeamten, landwirschaftliche u. technische Lehranstalten
Osoby Autorzy: Julius Szilágyi
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Kontrola jakości w produkcji (alkoholu) spirytusu. Praktyczny podręcznik dla właścicieli i zarządców gorzelni i destylarni, urzędników podatkowych a także uczniów szkół rolniczych. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "kontrola jakości produkcji"@pl, "Gorzelnictwo"@pl, "Produkcja spirytusu"@pl, "Przemysł spirytusowy"@pl, "Podatki"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Max Brandt
Czas wydania: 1907
Liczba stron: 476
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 07-05-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Julius Szilágyi. Die Betriebskontrolle der Spiritusfabrikation : eines praktisches Handbuch für Brennereileiter, Brennereibesitzer, Finanzbeamten, landwirschaftliche u. technische Lehranstalten. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

O dyecie szpitalnej ze szczególnem uwzględnieniem dyety szpitala fabrycznego w Zawierciu

Józef Brzeziński, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk o zdrowiu (2011)

Zobacz więcej