Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
P. A. Erpeldinger, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Friedrich Schoedler, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych / chemia (2011)
August Hamilton, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Richard Meissner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Paul Gerhard Behrend, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Carl Oppenheimer, Reginald Herzog, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych / biochemia (2011)
Antoni Cieszyński, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / stomatologia (2011)