ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/16888

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/16888

Typ zasobu: książka

Nieustające i nieustające a szybkie metody fermentacyi : (rękopism Hamiltona)

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Nieustające i nieustające a szybkie metody fermentacyi : (rękopism Hamiltona)
Osoby Autorzy: August Hamilton
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Szczegółowy opis fermentacji alkoholowej. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Fermentacja alkoholowa"@pl, "Fermentacja"@pl, "Gorzelnictwo"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Kraków
Wydawca: w drukarni "Czasu" W. Kirchmayera
Czas wydania: 1869
Liczba stron: 68
Język zasobu: Polski
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 21-06-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

August Hamilton. Nieustające i nieustające a szybkie metody fermentacyi : (rękopism Hamiltona). [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Alkohol-Gaehrung

Louis Pasteur, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej