ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/43900Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/43900Metadane zasobu
Tytuł |
20. Jajo gęsie - wadliwe - owoskop |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Zdjęcie. Jajo gęsie wadliwe ze względu na zbyt małą masę oraz kształt (nie jest charakterystyczny dla jaja gęsiego). Okaz zasuszony. Po podświetleniu światłem za pomocą owoskopu widoczna zasuszona treść jaja. (Polski) Uwagi: 41. Kolekcja surowców jajczarskich |
Słowa kluczowe | "jakość jaj"@pl, "jaja gęsie"@pl, "Jajo"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
zdjęcie Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce powstania: Wrocław
Czas powstania: 2019 Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon D810 |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-SA 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Maciej Oziembłowski Data udostępnienia: 05-08-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
GospSt09 - Jajo kurze, gospodarcze, stare - próba 9
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
KlatSt05 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 5
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
17. Jajo kurze - wadliwe - owoskop
Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
KlatSt02 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 2
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
12. Jajo bażanta - prawidłowe - owoskop
Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
GospSw02 - Jajo kurze, gospodarcze, świeże - próba 2
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)