ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/18733

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/18733

Typ zasobu: książka

Technische Betriebskontrolle im Weinfach : Handbuch für Betriebsleiter im Weinfach, Weinhändler, Küfermeister, Weingutsbesitzer und sonstige Interessenten

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Technische Betriebskontrolle im Weinfach : Handbuch für Betriebsleiter im Weinfach, Weinhändler, Küfermeister, Weingutsbesitzer und sonstige Interessenten
Osoby Autorzy: Richard Meissner
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik winiarstwa dla właścicieli winnic, producentów wina, kupców winiarskich oraz kontrolerów jakości.
Omawia surowce, maszyny i urządzenia stosowane w produkcji wina. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Winiarstwo"@pl, "Wino"@pl, "produkcja wina"@pl, "winnica"@pl, "Kontrola jakości"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Stuttgart
Wydawca: Verlagsbuchhandlung Eugen Ulmer
Czas wydania: 1920
Liczba stron: 562
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 25-02-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Richard Meissner. Technische Betriebskontrolle im Weinfach : Handbuch für Betriebsleiter im Weinfach, Weinhändler, Küfermeister, Weingutsbesitzer und sonstige Interessenten. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Interpretacja tradycji w szwajcarskiej architekturze współczesnej

Rafał Czerner, Barbara Widera, artykuł, rozdział, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / architektura i urbanistyka (2011)

Wina i inne napoje owocowe

Tadeusz Chrząszcz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zarys techniki mleczarskiej

Zygmunt Chmielewski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej