ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22893Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22893Metadane zasobu
Tytuł |
Selected problems of nutraceutical and functional food |
---|---|
Osoby |
Współtwórcy:
Tadeusz Trziszka (Redaktor), Łukasz Bobak (Redaktor), Małgorzata Kaźmierska (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Publikacja na temat wybranych zagadnień dotyczących nutraceutyków i żywności funkcjonalnej. (Polski) Uwagi: Praca zbiorowa. 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego |
Słowa kluczowe | "suplementy diety"@pl, "Żywność funkcjonalna"@pl, "bezpieczeństwo żywności"@pl, "jakość żywności"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu Czas wydania: 2011 Liczba stron: 180 Nazwa serii: Monografie Numeracja: CXXVI ISBN: 978-83-7717-063-2 Język zasobu: Angielski Identyfikatory: OAI: 13653 |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-ND-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Kozińska Data udostępnienia: 30-11-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego
Agnieszka Nawirska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Food quality and safety
Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Proceedings of the 5th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain, Wrocław 19-20 September 2011
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Novel operations and materials in food processing
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Safety in food production chain
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Ludzie Wrocławia - rozmowa z dietetyczką profesor - Moniką Bronkowską
Yana Bzot, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu (2018)