ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/22893

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22893

Typ zasobu: książka

Selected problems of nutraceutical and functional food

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Selected problems of nutraceutical and functional food
Osoby Współtwórcy: Tadeusz Trziszka (Redaktor), Łukasz Bobak (Redaktor), Małgorzata Kaźmierska (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Publikacja na temat wybranych zagadnień dotyczących nutraceutyków i żywności funkcjonalnej. (Polski)
Uwagi: Praca zbiorowa.
7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego
Słowa kluczowe "suplementy diety"@pl, "Żywność funkcjonalna"@pl, "bezpieczeństwo żywności"@pl, "jakość żywności"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Czas wydania: 2011
Liczba stron: 180
Nazwa serii: Monografie
Numeracja: CXXVI
ISBN: 978-83-7717-063-2
Język zasobu: Angielski
Identyfikatory: OAI: 13653
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Kozińska
Data udostępnienia: 30-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Selected problems of nutraceutical and functional food. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego

Agnieszka Nawirska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Food quality and safety

Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Novel operations and materials in food processing

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Safety in food production chain

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej