Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego

Agnieszka Nawirska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Food quality and safety

Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Proceedings of the 5th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain, Wrocław 19-20 September 2011

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Novel operations and materials in food processing

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Safety in food production chain

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Ludzie Wrocławia - rozmowa z dietetyczką profesor - Moniką Bronkowską

Yana Bzot, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu (2018)

Polska Ustawa o dozorze nad artykułami żywności i przedmiotami użytku

Leonard Bier, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk o zdrowiu (2011)

New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer

Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)