ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22908Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22908Metadane zasobu
Tytuł |
Safety in food production chain |
---|---|
Osoby |
Współtwórcy:
Grażyna Krasnowska (Redaktor), Anna M. Salejda (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Publikacja zawiera materiały konferencyjne na temat bezpieczeństwa żywności w łańcuchu produkcyjnym. (Polski) Uwagi: Praca zbiorowa. 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego |
Słowa kluczowe | "standaryzacja"@pl, "Przepisy prawne"@pl, "Dodatki do żywności"@pl, "Prawo żywnościowe"@pl, "Toksykologia"@pl, "żywność"@pl, "wartość odżywcza"@pl, "Środki spożywcze"@pl, "bezpieczeństwo żywności"@pl, "materiały konferencyjne"@pl, "normalizacja"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu Czas wydania: 2011 Liczba stron: 210 Nazwa serii: Monografie Numeracja: CXXX ISBN: 978–83–7717–071–7 Język zasobu: Angielski Identyfikatory: OAI: 14674 |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-ND-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Kozińska Data udostępnienia: 30-11-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer
Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego
Agnieszka Nawirska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Deutsches Nahrungsmittelbuch / hrsg. vom Bunde Deutscher Nahrungsmittel-Fabrikanten und -Händler E. V.
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Laboratorium analityczne pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Reguły normalizacji wyrażeń temporalnych
Jan Kocoń, zbiór, baza danych, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / informatyka (2011)