Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer

Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego

Agnieszka Nawirska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Deutsches Nahrungsmittelbuch / hrsg. vom Bunde Deutscher Nahrungsmittel-Fabrikanten und -Händler E. V.

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Laboratorium analityczne pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°

Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Reguły normalizacji wyrażeń temporalnych

Jan Kocoń, zbiór, baza danych, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / informatyka (2011)

New trends in food analytics

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pomiar barwy

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pokój spalań pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Laboratorium biotechnologiczne - Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności - panorama 360° (część 4 z 4)

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)