ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

O bakterjach i znaczeniu ich dla rolnika

Widok

Metadane zasobu

Tytuł O bakterjach i znaczeniu ich dla rolnika
Wariant tytułu: O bakteriach i znaczeniu ich dla rolnika
Osoby Autorzy: Marian Czech
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik dla rolników i uczniów szkół rolniczych poświęcony mikrobiologii rolniczej. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Mikrobiologia"@pl, "Mikrobiologia rolnicza"@pl, "Mikrobiologia żywności"@pl, "Bakterie"@pl, "Szczepionka"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Warszawa
Wydawca: Księgarnia Rolnicza (Warszawa)
Czas wydania: 1923
Liczba stron: 108
Nazwa serii: Bibljoteka Rolnicza Centralnego Związku Kółek Rolniczych
Numeracja: No. 1
Język zasobu: Polski
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 05-02-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Marian Czech. O bakterjach i znaczeniu ich dla rolnika. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://azon.e-science.pl/zasoby/o-bakterjach-i-znaczeniu-ich-dla-rolnika,29060/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 02.04.2025.

Podobne zasoby

SKN Biotechnologów - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.

Sylwia Marczak, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Notka Biograficzna - Stefan Ślopek

notka biograficzna, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki medyczne (2018)

Spostrzeżenia nad drobnoustrojami tlenowego rozkładu błonnika i agaru

Aleksander Ławrynowicz, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.