Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
SKN Biotechnologów - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.

Sylwia Marczak, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Notka Biograficzna - Stefan Ślopek

notka biograficzna, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki medyczne (2018)

Bacterienkunde und pathologische Mikroskopie für Thierärzte und Studirende der Thiermedicin : nach Cursusvorträgen

Theodor Kitt, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Erster Band

Paul Lindner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)

Spostrzeżenia nad drobnoustrojami tlenowego rozkładu błonnika i agaru

Aleksander Ławrynowicz, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze

Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)

Laboratorium biotechnologiczne - Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności - panorama 360° (część 4 z 4)

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker

Paul Lindner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)