ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/28099

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/28099

Typ zasobu: artykuł, rozdział

Mleko krakowskie

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Mleko krakowskie
Osoby Autorzy: Antoni Wróblewski
Partner: Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Opis Wyniki kontroli mleka przeprowadzonej w mleczarniach w Krakowie. (Polski)
Opis w innym języku: The dairy from Kraków control report. (Angielski)
Słowa kluczowe "dairy"@en, "nabiał"@pl, "mleko"@pl, "milk"@en, "dairy industry"@en, "przemysł mleczarski"@pl, "control"@en, "kontrola"@pl, "Kraków"@pl, "zawartość tłuszczu"@pl, "lipid content"@en, "kwasowość"@pl, "acidity"@en
Klasyfikacja Typ zasobu: artykuł, rozdział
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)
Grupa docelowa: naukowcy, studenci, ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Tytuł źródła: Czasopismo Towarzystwa Aptekarskiego
Numeracja: R. 30 Nr 5
Miejsce wydania: Lwów
Wydawca: Towarzystwo Aptekarskie
Czas wydania: 1900
Od strony: 77
Do strony: 88
Język zasobu: Polski
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Jonko
Data udostępnienia: 17-05-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Kolekcja e-Biblio UMW

Cytowanie

Skopiowano

Antoni Wróblewski. Mleko krakowskie. [artykuł, rozdział] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Kontrola i analiza mleka w Polsce. [Cz. 2]

Henryk Ruebenbauer, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk farmaceutycznych (2011)

Oznaczanie zawartości tłuszczu metodą Soxhleta

Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kształtowanie się zawartości cholesterolu w mleku krów rasy czarno-białej

Andrzej Tomaszewski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Badania nad geograficznem rozmieszczeniem naparstnicy czerwonej (digitalis purpurea l.) w Polsce. [Cz. 1]

Antoni Ossowski, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki farmaceutyczne (2018)

Zobacz więcej