ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/18756Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/18756Metadane zasobu
Tytuł |
Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Carl J. Lintner
Współtwórcy: Karl Birnbaum (Redaktor) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Podręcznik browarnictwa napisany na podstawie teorii i praktyki zgodnie z wiedzą XIX wieku. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Browarnictwo"@pl, "Piwo"@pl, "Przemysł piwowarski"@pl, "produkcja piwa"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Braunschweig
Wydawca: Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn Czas wydania: 1875 Liczba stron: 681 Nazwa serii: Lehrbuch der rationellen Praxis der landwirthschaftlichen Gewerbe. Zugleich als siebente Auflage von Friedr. Jul. Otto's Lehrbuch der landwirthschaftlichen Gewerbe Numeracja: Tl. 1 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 09-08-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Carl J. Lintner. Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Böhmens Hopfenbau mit besonderer Würdigung der Vorzüglichkeit seines Produktes
Johann Wenzel Hocke, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)
Urządzenie do zmiękczania korków - foto 360
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych (2011)
Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben
Gottlieb Behrend, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
Bierbrauerei
Arminius Bau, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde
Georg Eduard Habich, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)