ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/18756

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/18756

Typ zasobu: książka

Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker
Osoby Autorzy: Carl J. Lintner
Współtwórcy: Karl Birnbaum (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik browarnictwa napisany na podstawie teorii i praktyki zgodnie z wiedzą XIX wieku. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Browarnictwo"@pl, "Piwo"@pl, "Przemysł piwowarski"@pl, "produkcja piwa"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Braunschweig
Wydawca: Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn
Czas wydania: 1875
Liczba stron: 681
Nazwa serii: Lehrbuch der rationellen Praxis der landwirthschaftlichen Gewerbe. Zugleich als siebente Auflage von Friedr. Jul. Otto's Lehrbuch der landwirthschaftlichen Gewerbe
Numeracja: Tl. 1
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 09-08-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Carl J. Lintner. Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Böhmens Hopfenbau mit besonderer Würdigung der Vorzüglichkeit seines Produktes

Johann Wenzel Hocke, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Urządzenie do zmiękczania korków - foto 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych (2011)

Bierbrauerei

Arminius Bau, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej