ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/25512

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/25512

Typ zasobu: 3D, foto360

Laboratorium Rozwoju Technologii Produktów Mięsnych Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością UPWr - panorama 360° (część 4 z 4)

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Laboratorium Rozwoju Technologii Produktów Mięsnych Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością UPWr - panorama 360° (część 4 z 4)
Osoby Autorzy: Sylwia Marczak
Współtwórcy: Adrian Kulik (Projektant), Piotr Kubiś (Realizator)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Panorama 360 stopni przedstawiająca Laboratorium Rozwoju Technologii Produktów Mięsnych Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością UPWr.

Zasób jest przeznaczony do wyświetlania w goglach VR lub na urządzeniu mobilnym (smartphone, tablet). (Polski)
Słowa kluczowe "sprzęt laboratoryjny"@pl, "laboratorium"@pl, "rzeczywistość wirtualna"@pl, "produkty mięsne"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: 3D, foto360
Dyscyplina naukowa: materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Grupa docelowa: naukowcy, nauczyciele, studenci, uczniowie, przedsiębiorcy, administracja publiczna, ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce powstania skanu/foto: ul. Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
Czas powstania skanu/foto: listopad 2018
Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon D810 z obiektywem Nikkor 24-120 mm f/4 G AF-S ED VR
Użyte oprogramowanie: Image Composite Editor, Photoshop
Miejsce powstania obiektu: ul. Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
Czas powstania obiektu: nie dotyczy
Materiał obiektu: nie dotyczy
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Adrian Kulik
Data udostępnienia: 07-12-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Sylwia Marczak. Laboratorium Rozwoju Technologii Produktów Mięsnych Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością UPWr - panorama 360° (część 4 z 4). [3D, foto360] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Perkoz rdzawoszyi - fotografia obrotowa eksponatu taksydermicznego

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Mącznik młynarek (larwy)/smak owadów

Anna Żołnierczyk, Sylwia Marczak, Adrian Kulik, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Fotografia obrotowa redukcyjnego tachimetru kodowego Carl Zeiss Jena Recota

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / geodezja i kartografia (2011)

17. Jajo kurze - wadliwe - 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

SKN Entomologów "Skorek" - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.

Sylwia Marczak, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Plansza edukacyjna dot. niwelatora hydrostatycznego Freiberger Präzisionsmechanik

Sylwia Marczak, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / geodezja i kartografia (2011)

Zobacz więcej