ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/30268

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/30268

Typ zasobu: 3D, foto360

Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Osoby Autorzy: Adrian Kulik
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Panorama sferyczna (360 stopni) przedstawiająca Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi, należące do Katedry Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.

Zasób jest przeznaczony do wyświetlania w goglach VR lub na urządzeniu mobilnym (smartphone, tablet). (Polski)
Słowa kluczowe "laboratorium"@pl, "Żywność"@pl, "przechowalnictwo żywności"@pl, "rzeczywistość wirtualna"@pl, "skrobia"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: 3D, foto360
Dyscyplina naukowa: materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Grupa docelowa: naukowcy, nauczyciele, studenci, uczniowie, przedsiębiorcy, administracja publiczna, ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce powstania skanu/foto: Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa
Czas powstania skanu/foto: 2019-01-25
Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon D810 z obiektywem Nikkor 24-120 mm f/4 G AF-S ED VR
Miejsce powstania obiektu: Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa
Czas powstania obiektu: nie dotyczy
Materiał obiektu: nie dotyczy
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Adrian Kulik
Data udostępnienia: 22-02-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Adrian Kulik. Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°. [3D, foto360] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Stacja Badawczo-Dydaktyczna UPWr w Radomierzu - panorama 360°

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Mącznik młynarek (larwy)/smak owadów

Anna Żołnierczyk, Sylwia Marczak, Adrian Kulik, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

WPŁYW HERBICYDÓW STOSOWANYCH W UPRAWIE ZIEMNIAKA NA NIEKTÓRE WŁAŚCIWOŚCI SKROBI. CZĘŚĆ III

Wacław Leszczyński, Grażyna Lisińska, artykuł, rozdział, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych (2018)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zobacz więcej