ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/30268Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/30268Metadane zasobu
Tytuł |
Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360° |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Adrian Kulik
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Panorama sferyczna (360 stopni) przedstawiająca Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi, należące do Katedry Technologii Rolnej i Przechowalnictwa. Zasób jest przeznaczony do wyświetlania w goglach VR lub na urządzeniu mobilnym (smartphone, tablet). (Polski) |
Słowa kluczowe | "laboratorium"@pl, "Żywność"@pl, "przechowalnictwo żywności"@pl, "rzeczywistość wirtualna"@pl, "skrobia"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
3D, foto360 Dyscyplina naukowa: materiały popularnonaukowe i inne (2011) Grupa docelowa: naukowcy, nauczyciele, studenci, uczniowie, przedsiębiorcy, administracja publiczna, ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce powstania skanu/foto: Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa
Czas powstania skanu/foto: 2019-01-25 Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon D810 z obiektywem Nikkor 24-120 mm f/4 G AF-S ED VR Miejsce powstania obiektu: Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa Czas powstania obiektu: nie dotyczy Materiał obiektu: nie dotyczy |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-ND-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Adrian Kulik Data udostępnienia: 22-02-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Adrian Kulik. Laboratorium fizycznej analizy skrobi pracowni technologii skrobi - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°. [3D, foto360] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Stacja Badawczo-Dydaktyczna UPWr w Radomierzu - panorama 360°
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Mącznik młynarek (larwy)/smak owadów
Anna Żołnierczyk, Sylwia Marczak, Adrian Kulik, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Pracownia tłuszczów roślinnych - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
WPŁYW HERBICYDÓW STOSOWANYCH W UPRAWIE ZIEMNIAKA NA NIEKTÓRE WŁAŚCIWOŚCI SKROBI. CZĘŚĆ III
Wacław Leszczyński, Grażyna Lisińska, artykuł, rozdział, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych (2018)
Laboratorium analityczne pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)