ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien
Osoby Autorzy: Oskar Emmerling
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Opis procesów mikrobiologicznych i biochemicznych wykorzystywanych w technologii żywności. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Fermentacja mlekowa"@pl, "Fermentacja"@pl, "Rozkład substancji organicznych"@pl, "Bakterie"@pl, "Biochemia żywności"@pl, "Mikrobiologia żywności"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Braunschweig
Wydawca: Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn
Czas wydania: 1902
Liczba stron: 158
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 16-07-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Oskar Emmerling. Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://azon.e-science.pl/zasoby/die-zersetzung-stickstofffreier-organischer-substanzen-durch-bakterien,17956/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 13.04.2025.

Podobne zasoby

Die Alkohol-Gaehrung

Louis Pasteur, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.