ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (portal):
https://azon.e-science.pl/zasoby/die-zersetzung-stickstofffreier-organischer-substanzen-durch-bakterien,17956/Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/17956Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/17956Metadane zasobu
Tytuł |
Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Oskar Emmerling
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Opis procesów mikrobiologicznych i biochemicznych wykorzystywanych w technologii żywności. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Fermentacja mlekowa"@pl, "Fermentacja"@pl, "Rozkład substancji organicznych"@pl, "Bakterie"@pl, "Biochemia żywności"@pl, "Mikrobiologia żywności"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Braunschweig
Wydawca: Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn Czas wydania: 1902 Liczba stron: 158 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 16-07-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Oskar Emmerling. Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://azon.e-science.pl/zasoby/die-zersetzung-stickstofffreier-organischer-substanzen-durch-bakterien,17956/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 13.04.2025.
Podobne zasoby
Bacterienkunde und pathologische Mikroskopie für Thierärzte und Studirende der Thiermedicin : nach Cursusvorträgen
Theodor Kitt, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Die Alkohol-Gaehrung
Louis Pasteur, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Erster Band
Paul Lindner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Die Runkelrüben-Spiritus-Fabrikation nach eigenen praktischen Erfahrungen und mit besonderer Rücksicht auf ihre Erträge und auf Steuer-Ersparniss : ein Handbuch für Spiritus-Fabrikanten und zum Anbau der e Runkelrüben
P. A. Erpeldinger, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe
Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker
Paul Lindner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)