ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/8354

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/8354

Typ zasobu: książka

Die Branntweinbrennerei nach praktischen Erfahrungen wissenschaftlich erläutert : mit besonderer Berücksichtigung der Mittel, den größtmöglichsten Spiritus-Ertrag regelmässig zu erzielen : ein Lehr- und Hilfsbuch für Brenner und Brennereibesitzer

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Branntweinbrennerei nach praktischen Erfahrungen wissenschaftlich erläutert : mit besonderer Berücksichtigung der Mittel, den größtmöglichsten Spiritus-Ertrag regelmässig zu erzielen : ein Lehr- und Hilfsbuch für Brenner und Brennereibesitzer
Osoby Autorzy: Albrecht Körte
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Praktyczny poradnik dla producentów alkoholu i właścicieli gorzelni (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Przemysł spirytusowy"@pl, "Gorzelnictwo"@pl, "Alkohole"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Breslau
Wydawca: J. U. Kern's Verlag (Max Müller)
Czas wydania: 1870
Liczba stron: 248
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Ciszewska
Data udostępnienia: 20-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Albrecht Körte. Die Branntweinbrennerei nach praktischen Erfahrungen wissenschaftlich erläutert : mit besonderer Berücksichtigung der Mittel, den größtmöglichsten Spiritus-Ertrag regelmässig zu erzielen : ein Lehr- und Hilfsbuch für Brenner und Brennereibesitzer. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Alkohol-Gaehrung

Louis Pasteur, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej