ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/17857Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/17857Metadane zasobu
Tytuł |
Der Alkoholometer und dessen Anwendung : nebst acht Tafeln zum praktischen Gebrauch für Eichungsbehörden, Steuerbeamte, Glaskünstler, Brennereibesitzer, Destillateure und für Gewerbtreibende, die sich mit dem Spiritushandel befassen |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Adolf Ferdinand Wenceslaus Brix
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Opis i zastosowanie praktyczne alkoholomierzy. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Zawartość alkoholu"@pl, "Alkoholometria"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk technicznych / inżynieria chemiczna (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Ernst & Korn Czas wydania: 1864 Liczba stron: 72 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 13-07-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Adolf Ferdinand Wenceslaus Brix. Der Alkoholometer und dessen Anwendung : nebst acht Tafeln zum praktischen Gebrauch für Eichungsbehörden, Steuerbeamte, Glaskünstler, Brennereibesitzer, Destillateure und für Gewerbtreibende, die sich mit dem Spiritushandel befassen. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Tafel zur Ermittelung des Alkoholgehaltes von Spiritusmischungen : amtliche Ausgabe der Kaiserlichen Normal-Aichungs-Kommission
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Anleitung zur steueramtlichen Ermittelung des Alkoholgehaltes im Branntwein : amtliche Ausgabe.
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)