ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/18032Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/18032Metadane zasobu
Tytuł |
Bierbrauerei |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Arminius Bau
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Podręcznik technologii browarnictwa omawiający surowce, maszyny i urządzenia wykorzystywane przy produkcji piwa. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Browarnictwo"@pl, "przemysł browarniczy"@pl, "produkcja piwa"@pl, "Maszyny do produkcji piwa."@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Druck und Verlag von B. G. Teubner Czas wydania: 1911 Liczba stron: 154 Nazwa serii: Aus Natur und Geisteswelt : Sammlung wissenschaftlich-gemeinverständlicher Darstellungen Numeracja: Bd. 333 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 20-07-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Böhmens Hopfenbau mit besonderer Würdigung der Vorzüglichkeit seines Produktes
Johann Wenzel Hocke, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)
Urządzenie do zmiękczania korków - foto 360
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych (2011)
Lehrbuch der Bierbrauerei : nach dem heutigen Standpunkte der Theorie und Praxis unter Mitwirkung der angesehensten Theoretiker und Praktiker
Carl J. Lintner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Ueber pneumatische Mälzerei : kurze Darstellung dieses Teiles der Brauerei und Zusammenstellung von Resultaten desselben
Gottlieb Behrend, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde
Georg Eduard Habich, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)