Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Pomiar zmętnienia oraz jej stabilności w czasie

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Rośliny lecznicze i ich zastosowanie - krążenie

Jadwiga Sołoducho, Joanna Cabaj, materiał dydaktyczny, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)

Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chromatograf cieczowy UPLC-PDA-FL

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pomiar barwy

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chemia żywności

Antoni Szumny, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych / chemia (2011)

Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych)

Anna Sokół-Łętowska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Tłoczenie soków z owoców i warzyw

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Ogórek Mirabel - foto 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / ogrodnictwo (2011)

Pracownia chromatograficzna Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych

Anna Sokół-Łętowska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)