Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w treści żwacza krowy – wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zdjęcie preparatu histologicznego skóry konia, pow. obiektyw x 200 (XXI)

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych (2018)

Zdjęcie preparatu histologicznego skóry konia, pow. obiektyw x 100 (XXIII)

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych (2018)

Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 597. Biologia i Hodowla Zwierząt LXIX

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych (2011)

Zdjęcie włosa konia rasy konik polski, woj. dolnośląskie, pow. obiektyw x 100

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Analiza składu mineralogicznego włosa konia rasy huculskiej (woj. lubuskie) z zastosowaniem techniki SEM-EDX

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Zdjęcie skóry konia, pow. obiektyw x 200 (I)

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych (2018)

Zdjęcie wycinka rogu kopytowego konia rasy fryzyjskiej, woj. lubelskie, pow. obiektyw x 100

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Zdjęcie wycinka rogu kopytowego konia rasy NN, woj. podkarpackie, pow. obiektyw x 250

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)