Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w treści żwacza krowy – wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zdjęcie preparatu histologicznego skóry konia, pow. obiektyw x 200 (XXI)

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych (2018)

Zdjęcie preparatu histologicznego skóry konia, pow. obiektyw x 100 (XXIII)

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych (2018)

Zdjęcie włosa konia rasy konik polski, woj. dolnośląskie, pow. obiektyw x 100

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Analiza składu mineralogicznego włosa konia rasy huculskiej (woj. lubuskie) z zastosowaniem techniki SEM-EDX

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Zdjęcie skóry konia, pow. obiektyw x 200 (I)

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych (2018)

Zdjęcie wycinka rogu kopytowego konia rasy fryzyjskiej, woj. lubelskie, pow. obiektyw x 100

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Zdjęcie wycinka rogu kopytowego konia rasy NN, woj. podkarpackie, pow. obiektyw x 250

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zdjęcie wycinka rogu kopytowego konia rasy polski koń szlachetny półkrwi, woj. podlaskie, pow. obiektyw x 100

Krzysztof Marycz, Patrycja Wróblewska, Justyna Domagała, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)