ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/19768Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/19768Metadane zasobu
Tytuł |
Urządzenie do ultrafiltracji |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Anna Sokół-Łętowska
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Filtrowanie produktów płynnych tj. soków, win owocowych. (Polski) |
Słowa kluczowe | "Soki owocowe"@pl, "Filtracja"@pl, "produkty płynne"@pl, "wina owocowe"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
aparatura badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://lppzoiw-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr Producent urządzenia: xxx |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 12-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Pomiar zmętnienia oraz jej stabilności w czasie
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI
Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf cieczowy UPLC-PDA-FL
Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Pomiar barwy
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Geodesia et Descriptio Terrarum 7 (2) 2008
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / geodezja i kartografia (2011)
Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych)
Anna Sokół-Łętowska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)