ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/11397

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/11397

Typ zasobu: książka

Ueber die Entwicklung der Landwirtschaft in der Urzeit : ein Beitrag zur Urgeschichte des Menschen

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Ueber die Entwicklung der Landwirtschaft in der Urzeit : ein Beitrag zur Urgeschichte des Menschen
Osoby Autorzy: Anton Nowacki
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Historia rolnictwa. Wpływ rolnictwa na historię człowieka (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "prehistoria"@pl, "historia rolnictwa"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Wiegandt & Hempel
Czas wydania: 1880
Liczba stron: 28
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 27-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Anton Nowacki. Ueber die Entwicklung der Landwirtschaft in der Urzeit : ein Beitrag zur Urgeschichte des Menschen. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Pierwotne rośliny pożywne i lekarskie. [Cz. 2]

Adam Maurizio, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki farmaceutyczne (2018)

Człowiek pierwotny

Edward Clodd, książka, Akademia Wychowania Fizycznego we Wrocławiu, dziedzina nauk humanistycznych / archeologia (2011)

Pierwotne rośliny pożywne i lekarskie. [Cz. 1]

Adam Maurizio, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki farmaceutyczne (2018)

Zobacz więcej