ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/21863Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21863Metadane zasobu
Tytuł |
Stado krów na pastwiskach Stacji Badawczo-Dydaktycznej w Radomierzu (2017 r.) |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Wojciech Gierszewski
Współtwórcy: Agnieszka Frydrych-Gierszewska (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Zdjęcia stada krów, bydła mięsnego, znajdującego się na pastwiskach Stacji Badawczo-Dydaktycznej w Radomierzu, wykonane w 2017 roku. Zdjęcia przedstawiają zarówno pojedyncze sztuki jak i grupy zwierząt na różnych kwaterach pastwisk. (Polski) |
Słowa kluczowe | "bydło opasowe"@pl, "Bydło domowe"@pl, "Bydło mięsne"@pl, "Bydło"@pl, "krowy"@pl, "Jałówka"@pl, "jałówki mięsne"@pl, "krowy mamki"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
zdjęcie Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011) Grupa docelowa: nauczyciele, studenci, uczniowie, ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce powstania: Stacja Badawczo-Dydaktyczna w Radomierzu
Czas powstania: 2017 Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon |
Licencja | CC BY-SA 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Agnieszka Frydrych-Gierszewska Data udostępnienia: 13-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
karta krowy mięsnej 16464
inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)
Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w treści żwacza krowy – wynik 5
Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
karta krowy mięsnej WSTCHLX00939015
inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)
karta krowy mięsnej PL005007469126
Wojciech Doniek, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)
karta krowy mięsnej PL005091579315
Wojciech Doniek, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)
Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5
Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)