ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/17710Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/17710Metadane zasobu
Tytuł |
Spostrzeżenia nad drobnoustrojami tlenowego rozkładu błonnika i agaru |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Aleksander Ławrynowicz
Partner: Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu |
Opis |
Tlenowy rozkład celulozy w przewodzie pokarmowym i glebie - wyniki badań. (Polski) Opis w innym języku: The microbiology of cellulose decomposition and putrefaction - study findings. (Angielski) |
Słowa kluczowe | "Bakterie"@pl, "cellulose"@en, "Microbiology"@en, "Intestinal Microflora"@en, "soil microflora"@en, "Digestive tract microflora"@en, "Mikroflora przewodu pokarmowego"@pl, "Mikroflora gleby"@pl, "Błonnik"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
artykuł, rozdział Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011) Grupa docelowa: naukowcy, studenci, ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Tytuł źródła: Medycyna Doświadczalna i Społeczna
Numeracja: T. 17 Z. 3/4 Miejsce wydania: Warszawa Wydawca: Państwowy Zakład Higieny Czas wydania: 1933 Od strony: 395 Do strony: 405 Język zasobu: Polski |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Jonko Data udostępnienia: 04-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Kolekcja e-Biblio UMW |
Cytowanie
Aleksander Ławrynowicz. Spostrzeżenia nad drobnoustrojami tlenowego rozkładu błonnika i agaru. [artykuł, rozdział] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Laboratorium biotechnologiczne - Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności - panorama 360° (część 4 z 4)
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze
Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker
Paul Lindner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Laboratorium biotechnologiczne - Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności - panorama 360° (część 2 z 4)
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Laboratorium biotechnologiczne - Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności - panorama 360° (część 1 z 4)
Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 1, Allgemeine Gärungsbakteriologie, Praktikum und Betriebsuntersuchungen : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze
Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)