ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/22928

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22928

Typ zasobu: książka

Selected topics in food biotechnology

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Selected topics in food biotechnology
Osoby Współtwórcy: Józefa Chrzanowska (Redaktor), Aleksandra Zambrowicz (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Publikacja zawiera wybrane zagadnienia z biotechnologii żywności. (Polski)
Uwagi: Praca zbiorowa
7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego
Słowa kluczowe "żywność"@pl, "biotechnologia"@pl, "innowacje"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Czas wydania: 2011
Liczba stron: 122
Nazwa serii: Monografie
Numeracja: CXXV
ISBN: 978-83-7717-065-6
Język zasobu: Angielski
Identyfikatory: OAI: 13656
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Kozińska
Data udostępnienia: 30-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Selected topics in food biotechnology. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Product development & quality assurances

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Innowacje w dobie technologii IT. Obszary - koncepcje - narzędzia

Zbigniew Malara, Małgorzata Rutkowska, książka, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk społecznych (2018)

Kubek dla Wykładowcy 2021 dr Maria Stasiuk-Wacławczyk

Martyna Dziakowicz, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki biologiczne (2018)

Zobacz więcej